De helende werking van edelstenen!

Spiritualiteit lijkt steeds meer te passen in ons dagelijkse doen en laten. We houden ons fit met yoga en mediteren om tot rust te komen. Daarnaast gaan we massaal aan de edelstenen. Deze prachtige stenen zijn niet alleen om esthetische redenen de moeite waard. Ook hebben de stenen allemaal hun eigen unieke energie. Edelstenen hebben een helende werking op onze mentale en fysieke gezondheid. Eenvoudig achterhalen welke steen je nodig hebt? Edelstenen op klacht zoeken in een online webwinkel kan je hierbij enorm helpen.

Van A tot Z.

Wellicht een van de meest bekende edelstenen zijn de paarse Amethist of de zachtroze Rozenkwarts. De stenen worden verwerkt in sierraden of decorstukken voor in huis maar ook als gezichtsroller kun je vooral de Rozenkwarts steen wel eens zijn tegengekomen. Deze stenen zijn uiterst geschikt voor ieder die wil beginnen met het gebruiken van edelstenen. Rozenkwarts is daarnaast ook een goede steen voor kinderen dankzij zijn zachtaardige werking.

Waar moet ik op letten?

Het spreekt voor zich dat een van de eerste zaken waar je op let bij het kopen van edelstenen is dat deze echt zijn. Er zijn manieren om de echtheid te bepalen al is dit voor een professional makkelijker dan de alledaagse consument. Zo worden sommige stenen niet snel warm bij aanraking of kijk je naar de helderheid van een steen. Stenen als bergkristal kunnen nagemaakt worden met bijvoorbeeld glas. Echte edelstenen hebben vaak natuurlijke patronen en vormen waar door mens gemaakte stenen vrij symmetrisch kunnen ogen. Koop dus bij een goed aangeschreven zaak om zeker te weten dat wat je koopt echt is. Naast echtheid is het belangrijk goed te weten waar een steen voor dient, voor welke klachten wil je de steen gebruiken en op wat voor manier. Laat je informeren of doe je research voor je een steen aanschaft. Er zijn verschillende handige gidsen of websites waar je zulke informatie kan vinden. Elke steen heeft zijn unieke energie en daarom is het logisch dat niet iedere steen bij je zal passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *