4 manieren om jouw oude kleren te restylen

Iedereen heeft ergens in de kast wat oude kleren liggen. Dat hoeft echter niet zo te zijn. In plaats van de deur uit te gaan en nieuwe kleding te kopen, kunt je jouw oude kleding daadwerkelijk een nieuwe bestemming geven en er goed gebruik van maken. Daarnaast maak je ook veel opbergruimte vrij in je kast. Hier zijn enkele ideeën.

Maak jurken korter

Nou, lange jurken zullen altijd stijlvol zijn, maar ze zien er te officieel uit. Als je ze wilt omtoveren tot iets speels en casuals, kun je ze doormidden knippen en gewoon wat korter maken. Dit zal je helpen om een ​​aantal fantastische zomerjurken te creëren waar je lang plezier van zult hebben.

Voeg een gleuf toe aan de jurk

Je oude en saaie jurken stijlvol maken hoeft niet zo veel moeite te kosten. Iets eenvoudigs als het toevoegen van een split aan de jurk kan een lange weg gaan. Een gleuf maakt de jurk in feite sexier en een beetje spannender. Het is een van de meest effectieve en eenvoudigste manieren van oude kleding restylen en het werkt echt.

Verander je T-shirts in T-shirts met V-halzen

T-shirts met V-hals zien er veel stijlvoller uit dan T-shirts met ronde hals. Als je genoeg T-shirts met ronde hals in je kast hebt, is het tijd om ze een spannende nieuwe upgrade te geven door een V-hals toe te voegen. En wees niet bang om moedig te zijn. Je kunt zelfs een paar extra stoffen of prints aan het T-shirt toevoegen om het stijlvoller te maken.

Voeg nieuwe knopen toe aan oude blouses

Je kunt je oude blouses ook updaten door een reeks nieuwe knopen toe te voegen. Knopen fungeren als accessoires en ze doen echt goed werk om je eenvoudige blouse om te toveren in iets moderns dat je overal kunt dragen waar je maar wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *